tel. 784 364 251
jack1997@op.pl


Dla nich już zagraliśmy,
a dla Ciebie?

Witam, Zespół JACK MUSIC grał u nas na weselu dnia 9 lipca 2016 w Legionowie, napiszę krótko i zwięźle grali SUPER, REWELACYJNIE, goście dzięki nim bawili sie do godz. 6 rano, pozdrawiamy POLECAMY w 100-stu %. Ewa i Sławek Wieczorek

Na zespół zdecydowaliśmy się z polecenia i .... to był bardzo dobry wybór!! :) Skrzypce w kościele stworzyły niesamowity klimat. Na weselu i poprawinach goście młodzi i ci starsi bawili się wyśmienicie. Wszystko na poziomie i z humorem :) Polecamy serdecznie wszystkim niezdecydowanym. My dziękujemy zespołowi, że pomógł nam uczynić te wyjątkowe dla nas dni jeszcze lepszymi :) Pozdrawiamy. (18.06.2016 r.) Agnieszka i Wojtek Sawiccy.

Orkiestra rewelacyjna!! Goście bawili się wspaniale i każdy pytał skąd mamy taki super zespół. Odpowiedź jest prosta z Nowego Dworu Mazowieckiego. Głosy wokalistki po prostu przepiękny, w ogóle cała oprawa super i wszystko na wysokim poziomie! Jak najbardziej polecamy!! (04.06.2016 r.) Asia i Andrzej Nowakowscy z Ciechanowa (24.04.2016 r.)

Zespół Jack Music spisał się rewelacyjnie w dniu 16.04.2016r. na naszym weselu. Jesteśmy bardzo zadowoleni i nasi goście również. Dziewczyna świetnie śpiewa! Wykonanie niektórych piosenek było lepsze od oryginału. Wszystko było zgodne z ustaleniami. Lepszej orkiestry nie mogliśmy sobie wymarzyć! Kasia i Adam Kowalscy z Legionowa.

Rewelacyjny zespół, profesjonalna obsługa od początku do końca. Znają się na swojej pracy jak nikt! Począwszy od wyprowadzenia z domu, przez skrzypce w kościele (Alleluja genialne!) aż po samo wesele- wszystko na najwyższym poziomie. Piękne wokale i pełen repertuar- od starych kawałków po najnowsze przeboje, każdy znajdzie coś dla siebie. Wszyscy goście zachwyceni zespołem, parkiet ani przez chwilę nie był pusty. Zabawy pierwsza klasa, goście się zintegrowali i nikt nie czuł się skrępowany w żadnym momencie. JACKMUSIC jest bezkonkurencyjny!!! Legionowo 24.10.2015r. (Ania i Rafał K.)

Zespół znaleźliśmy w Internecie bardzo nam się spodobał. Kompetentni ludzie, grają chyba wszystko o co ich się poprosi. Umieją zabawić gości - na naszym chyba wszyscy byli z orkiestry zadowoleni. Fajne niespodzianki, \'maja gadane\', umieją poluzować atmosferę. Słuchaliśmy z narzeczoną wielu zespołów muzycznych, ale żaden nie przypadł nam tak do gustu jak ten, zarówno pod względem muzycznym, jak i artystycznym. Super gra na skrzypcach i przepiękny anielski głos (wszyscy w kościele się wzruszyli). Pozdrawiamy serdecznie zespół JACKMUSIC. Ewa i Jacek z Warszawy (10.X.2015r.)

Zespól „Jackmusic” znaleźliśmy w internecie. I lepiej trafić nie mogliśmy. Zespół jest świetny. Super oprawa ślubu w kościele. Rewelacyjna gra na trąbce Piotra. Wodzirej rewelacyjnie prowadziły całe wesele, nie mieliśmy żadnych problemów z porozumieniem. Od pierwszej piosenki parkiet był pełny, każdy znalazł coś dla siebie - dla starszych klasyczne weselne utwory i dla młodszych najnowsze hity :) Skrzypce w kościele - rewelacja. Co do wokalów - dziewczyna i Jacek są świetni, fajnie się uzupełniają. Naprawdę polecamy! Wołomin dnia 26 września 2015r. - Renata i Darek Ziółkowscy.

Wybór tego zespołu to strzał w dziesiątkę!!!! Rewelacyjnie śpiewają i genialnie zabawiają gości weselnych. Jeśli szukacie profesjonalnego zespołu to właśnie jesteście na ich stronce. Zarówno świetnie wykonują polskie jak i zagraniczne utwory. Zespól do tańca i do różańca. W grze na skrzypcach można się zakochać :).Taki zespól warto polecać!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasz ślub odbył sie 19.09.2015 Z pozdrowieniami dla całego zespołu a w szczególności dla Pani Joanny. Monika i Rysiek.

Witam, Zespół Jackmusic grał u nas na weselu dnia 5.09.2015 w Płońsku, napiszę krótko i zwięźle grali SUPER, REWELACYJNIE, goście dzięki nim bawili sie do godz. 6 rano, pozdrawiamy POLECAMY w 100-stu % Grzegorz i Sylwia Kowalscy. P.S. Tak pięknego głosu w kościele dawno nie słyszeliśmy a o skrzypcach to nie będziemy się wypowiadać. To po prostu trzeba usłyszeć. :)

Na zespół zdecydowaliśmy się z polecenia i .... to był bardzo dobry wybór!! :) Skrzypce w kościele stworzyły niesamowity klimat. Na weselu i poprawinach goście młodzi i ci starsi bawili się wyśmienicie. Wszystko na poziomie i z humorem :) Polecamy serdecznie wszystkim niezdecydowanym a my dziękujemy zespołowi, że pomogli nam uczynić te wyjątkowe dla nas dni jeszcze lepszymi :) Pozdrawiamy bardzo serdecznie Ania i Tomek z Pułtuska. (29.08.2015r.)

Orkiestra rewelacyjna!! Grali u znajomych w Piasecznie 22 sierpnia Goście bawili się wspaniale i każdy pytał skąd mamy taki super zespół. Głosy wokalistki porostu przepiękny, w ogóle cała oprawa super i wszystko na wysokim poziomie! Jak najbardziej polecamy!! Ola i Łukasz z Łomianek

Zespół spisał się rewelacyjnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni i nasi goście również. Dziewczyna świetnie śpiewa i gra na skrzypcach! Panie proszę przyjdź rewelacja, nie słyszałam lepszego wykonania. Wykonanie niektórych piosenek było lepsze od oryginału. Wszystko było zgodne z ustaleniami. Lepszej orkiestry nie mogliśmy sobie wymarzyć! Monika i Rafał z Miękoszyna.

Rewelacja!!! Zespół sprawił ze nasze wesele będzie niezapomniane!! Wspaniały dobór repertuaru a jakie wykonanie!!!! Pięknie śpiewająca Pani, Panowie na tym samym poziomie wszystko z humorem, kulturalnie, wspaniała zabawa dla wszystkich starych i młodych!!! Polecamy polecamy polecamy!!!!! Jesteście najlepsi jeżeli ktoś ma wątpliwości bierzcie w ciemno najlepszy zespół to JACKMUSIC!!! 1 sierpnia 2015r. Danusia i Andrzej z Legionowa.

Zespół naprawdę znakomity!:)) Mimo, iż mieliśmy małe wątpliwości, ponieważ nie było okazji bawić się wcześniej na weselu z ich udziałem, to jednak ekipa okazała się genialna i oprawa naszego wesela wypadła świetnie! Goście bawili się kapitalnie. Wszystkim gorąco polecamy Zespół Jackmusic z Nowego Dworu Mazowieckiego! Bożena z Ciechanowa.

Zespół rewelacyjny!! Świetnie grają, pięknie śpiewają. Repertuar potrafią bardzo dobrze dopasować do gości, dzięki czemu wszyscy świetnie się bawią. Miałam okazję bawić się przy Ich muzyce 2 razy i najchętniej zabierałabym zespół na każdą imprezę. Zdecydowanie godny polecenia :) Gosia i Sławek z Płońska.

Wielkie dzięki dla Zespołu Muzycznego JACK za wspaniałą oprawę naszego wesela. Goście bawili się do samego rana i wszyscy byli zachwyceni. Pozdrawiamy Daria i Zbyszek z Serocka 25.07.2015r.

Zespół nie ma sobie równych. Lepszego nie spotkaliśmy. Nasi przyjaciele i nasze rodziny są tego samego zdania. Świetne wykonana oprawa muzyczna w kościele, aria na strunie g, Ave Maria Pan organista bardzo wymagający, ale mile zaskoczony tak utalentowanymi młodymi ludźmi. Wokale, super solówki na gitarze, fantastyczne zabawy i to co najważniejsze - bardzo dobry kontakt z uczestnikami imprezy. Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę i uczynienie naszego wesela wyjątkowym i niezapomnianym nie tylko dla nas, ale również dla naszych gości. Martyna i Kamil 18 lipca 2015r.

Jesteście wspaniali polecam. Na każdym weselu w mojej rodzinie graliście było cudownie za każdym razem. NAJLEPSZY ZESPÓŁ JAKI MOŻE BYĆ :-) JACK z Nowego Dworu Mazowieckiego Nadia z Warszawy.

Nie było czasu się nudzić na balu sylwestrowym 2015/2016, zespół porywał do tańca, często brakowało tchu. Szaleliśmy przy najlepszych przebojach, wykonanych w bardzo profesjonalny sposób. Dziękujemy za wspaniałą zabawę zespołowi Jack, Paweł i Monika z Płońska

Byliśmy na kilku weselach obsługiwanych przez różne zespoły, lepsze lub gorsze, ale wesela naszych dzieci w Legionowie i w Nowym Dworze Mazowieckim w 2014r robił zespół JACK. Jesteśmy pod silnym wrażeniem. Lepszego zespołu w naszym rejonie nie ma i długo nie będzie. Polecamy wszystkim. Może będzie jeszcze okazja się bawić przy waszej muzyce. Grajcie do końca świata i dzień dłużej. Super,super,super zespół. Pozdrawiamy Marysia i Stefan Kowalscy. Legionowo 18.10.2014r.

Dziękuję za wspaniałą muzykę oraz wokal na ostatnim weselisku, jesteście profesjonalni, niepowtarzalni i z upływem czasu coraz lepsi jak wino. Wspominamy naszą pierwszą zabawę na weselu przed 5-ma laty stąd to porównanie. Życzę wielu sukcesów !!!! Do zobaczenia niebawem:):):) Kuba

Serdeczne podziękowania dla zespołu "JACK" za wyśmienitą zabawę weselną. Wesele przy tak poprowadzonej zabawie bardzo długo pozostanie w naszej pamięci jak i w pamięci naszych gości. Rewelacyjne wokale, które zaszokowały wszystkich naszych weselnych gości jak i obsługę weselna sali. Wszyscy wspaniale sie bawili i byli zachwyceni takim zespołem jak Wy! Wielkie podziękowania za cudowne wesele! Profesjonalizm, talent, humor to wszystko posiada zespól "JACK" z Nowego Dworu Mazowieckiego, pozdrowienia!!! Marzena i Piotr z Pomiechówka. 23.08.2014r.

Najważniejsze jest robić to co się kocha. Jak człowiek wkłada 110% swoich umiejętności i zaangażowania to potem efekty pracy są świetne i z Wami tak właśnie jest. Fajnie jest spotykać na swojej drodze ludzi z pasją i cieszymy się, że mogliśmy Was poznać. Na pewno będziemy w kontakcie :) Magdalena i Sylwek z Łajsk.

Wiecie jak trudno o dobry zespół na swoje wesele? To jest naprawdę świetna kapela! Gorąco polecamy! Jesteśmy cholernie zmęczeni i tak samo bardzo zadowoleni Justyna i Wojtek ze Stanisławowa.

Zajebiście grający młody skład, grający wiele nowych, radiowych przebojów jak i tych starych, dobrze znanych. dla każdego coś dobrego, wybawiliśmy się za wszystkie czasy! Dziękujemy :) Ewelina i Czarek z Warszawy. 28 czerwca 2014r.

Świetny zespół , zabawa weselna była super , polecamy:) Justyna i Adam (25 stycznia 2013r.) Płock

Świetny zespół ! Wokalista ślicznie śpiewa! Nie ma "głuchych" przerw, zawsze leci muzyka, nawet w czasie przerwy na jedzenie itp. Świetnie grają stare i nowe przeboje ! Wybawiliśmy się za wszystkie czasy ! Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia i usłyszenia ! :) Studniówkowicze Legionowo

Zabawa przez całą noc, do rana!!!! Najlepszy zespół, który bawił nas do samego rana. Bardzo dziękujemy i polecamy wszystkim, ponieważ naprawdę warto ich polecić! JACK TO JEST TO :))) Aneta i Marcin (02.02.2013r.) Legionowo

Świetny zespół Jack, który uratował nas z poważnych tarapatów, mianowicie odmówiła nam wcześniejsza "kapela" - zaufaliśmy im i teraz możemy już powiedziesz, że są tego warci! dziękujemy :) Karolina i Darek (31 marca 2013r.) Wołomin

Świetna muzyka, zwłaszcza gra na trąbce przez Piotrka. W porządku ludzie, zabawa przednia, czego chcieć więcej tylko polecić super zespół kocham ich :* , Robert&Marlena (06 kwietnia 2013r.) Kobyłka

Impreza z takim zespołem muzycznym zawsze będzie należała do udanych. Repertuar, wykonanie i prowadzenie przyjęcia na najwyższym poziomie. Wokalistka o pięknym głosie. Jacek z poczuciem humoru prowadzący imprezę oraz pozostali członkowie zespołu zapewnili wspaniałą oprawę muzyczną dla naszego wesela. Kasia i Rafał (11.05.2013r) Marki

Zespół gorąco polecamy wszystkim. Bardzo dobra wokalistka, repertuar indywidualnie dobierany dla gości. Wszyscy zadowoleni z oprawy muzycznej wesela! Joanna i Robert (24.05.2013r.) Warszawa

Dobry zespół ze świetną wokalistką. Repertuar przypadł do gustu absolutnie wszystkim naszym gościom weselnym. Polecamy ten zespół na wszelkiego rodzaju imprezy. Dominika i Grzegorz (08.06.2013r.) Radzymin

Młodzi ludzie, ale z profesjonalnym podejściem, duże umiejętności muzyczne, świetne wokale: męski i żeński, szeroki repertuar - dla młodych i starszych, ale najważniejsze jest to, że ta praca to dla nich przyjemność i zabawa. Goście to czują i również świetnie się bawią. Dziękujemy bardzo i mamy nadzieję do zobaczenia na innym weselu (już was polecamy znajomym)! :) Joasia i Jarek (29.06.2013r) Legionowo

My również chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować zespołowi za świetne poprowadzenie imprezy, za profesjonalizm, zaangażowanie, za cierpliwe znoszenie naszych pytań :)), za pomoc i WSZYSTKO DZIĘKI CZEMU Dzień naszego ślubu, był Najpiękniejszym dniem w naszym życiu. Na pewno będziemy Was polecać Bo Warto!! Daniel i Patrycja (06.07.2013r.) Nieporęt

Bardzo dziękujemy za oprawę naszej uroczystości, a dla zwiedzających powiem tylko tyle: świetny zespół, wokalistka jest rewelacyjna (pierwszy taniec - niesamowity), no i wielkie brawa dla klawiszowca, ale o nim to chyba też nie trzeba zbyt wiele mówić, dziękujemy raz jeszcze - sami z resztą widzieliście zadowolenie naszych gości, a co za tym idzie i nasze, gdyż każda para chce by jej wesele było pozytywnie zapamiętane przez gości ;), nasi byli zadowoleni i dobrze wybawieni. pozdrawiamy, Anna i Grzegorz (13.07.2013r.) Zegrze

Chciałbym jeszcze raz pogratulować występu sobotniego na konkursie kapel. To co mi się bardzo spodobało, oprócz Waszych aranżacji to dobrany repertuar. Wszystkie zespoły występujące i biorące udział w konkursie grają covery światowe, a przecież nasze polskie piosenki, szczególnie te starsze bardzo dobrze się nadają do tańca na wszelkiego typu imprezach. :) Ale to jest temat na dłuższą rozmowę. Chciałbym jeszcze raz pogratulować Piotrowi - klawiszowcowi, naprawdę chylę czoła za zdolności i technikę. Sam próbowałem kiedyś grać dwie partie i nie jest łatwo... :) Co mi się jeszcze spodobało to... aranżacja "Mam cudownych rodziców", koleżanka, z którą byłem chciała nawet zatańczyć przy tym utworze. :) Zatem pierwsze miejsce jak najbardziej zasłużone i teraz miałem okazje się o tym przekonać w 100%. :) Życzę dalszej udanej współpracy w niezmienionym składzie, zadowolonych klientów i od czasu do czasu luki w grafiku dla odpoczynku. :) Pozdrawiam, Piotr

Zespół znakomity. Super prowadzą wesela. Ludzie świetnie się bawią potrafią porwać do tańca, że aż nogi bolą. Wokalistka ma piękny głos. Polecam ten zespół na wesela i inne imprezy. Pozdrawiamy, Michał i Dorota Jabłonna

Nasze wesele odbyło się 17.08.2013 i było cudowne a wszystko to za sprawą zespołu JACK :) Goście byli zachwyceni nie mogli się nachwalić jaki wspaniały zespół mieliśmy, a oczepiny wspaniałe pełne zabawy i humoru i przede wszystkim śmiechu :) :) Jeszcze raz gorąco polecam !!! Pozdrawiam cały zespół :) Paulina i Bogdan, 19.08.2013r. Nowy Dwór Maz.

Z Wami świetna zabawa jest gwarantowana!!! To opina nie tylko nasza, ale również gości z wesela(31.08.2013): bloki muzyczne i przerwy w sam raz, repertuar dla każdego, organizacja wzorowa. Nic dodać nic ująć. JACK-DZIĘKUJEMY- Dzięki wam nasze wesele było i będzie niezapomniane :):) Basia i Tomek, 05.09.2013r Łomianki

Witamy serdecznie wszystkich osób poszukujących zespołu na własne wesele! Chcielibyśmy zakomunikować że jeżeli czytacie tą opinie to znaczy, że już znaleźliście idealny zespół. ONI SĄ WSPANIALI!!! Niedawno grali na naszym weselu (07.09.2013r.) i naprawdę jesteśmy mega zadowoleni...super wokale, organizacja, prowadzenie, wszystko na najwyższym poziomie. A nie będę już wspominać jak goście są zadowoleni...no rewelacja(do dziś ich chwalą) Także bez żadnych wątpliwości możemy śmiało polecić ten zespół i wszystkim którzy go wybrali życzyć wspaniałej zabawy. Pozdrawiamy jeszcze raz Anię, Jacka, Piotra oraz cudownego gitarzystę i szczerze dziękujemy. Iza i Maciek, 12.09. 2013 Warszawa Zachód

Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za oprawę muzyczną naszego wesela. Goście zachwyceni, muzyka dla każdego. Profesjonaliści, grający z ogromnym zaangażowaniem, wkładającym serce w każdą nutę. Serdecznie polecamy :) Olga i Hubert 12.01.2013 Warszawa

Witamy serdecznie wszystkie pary poszukujące zespołu na własne wesele! Chcielibyśmy zakomunikować, że jeżeli czytacie tą opinie to już znależliście idealny zespół :) Grali na naszym weselu 25 sierpnia 2012 roku i jesteśmy naprawdę zadowoleni. Zarówno my jako Młoda Para jak i goście bawiliśmy się wyśmienicie. Mają bogaty i świetnie wykonany repertuar co sprawia, że porywają do tańca każde pokolenie. Zespół nie robi długich i częstych przerw co jest niezwykle ważne... Zespół JACK to strzał w 10- nic lepszego nie znajdziecie :) Pozdrawiamy- Anna i Paweł

W końcu udało mi się znaleźć stronę, na której mogę wyrazić swoją opinię o Zespole muzycznym JACK. Robię to ponieważ chciałabym z czystym sumieniem polecić nowożeńcom ten oto zespół na ich wesele. Słyszałam ich na weselu u koleżanki i byłam zachwycona! Super wokal całego składu. Panowie jak i pani śpiewają na bardzo wysokim poziomie. A impreza wprost fenomenalna! Naprawdę serdecznie polecam! 29.09.2012r. Beata.

Mamy do zakomunikowania ważną wiadomość. Jeżeli nie macie jeszcze zespołu na wesele, to nie zastanawiajcie się ani chwili dłużej. Zespół JACK to strzał w 10, nie ma lepszego. Nasze wesele skończyło się niedawno, a wszyscy wspominają profesjonalny, dobrze wyglądający, świetnie śpiewający zespół. Profesjonalizm w każdym calu - to właśnie zespół JACK. Z pozdrowieniami Jola i Tomek Kowalscy!!!!!!!! PS. ONI SĄ SUPER !!!!!!

Cudowny zespół! Gwarantują wspaniałą zabawę, reprezentują na prawdę wysoki poziom artystyczny. Bawiłam się wyśmienicie na weselu na którym grali (11.08.2012r). Polecam każdemu kto marzy by jego goście nie schodzili z parkietu, a salę opuszczali z szerokim uśmiechem! Profesjonaliści z wyczuciem stylu i gustów, porwą do zabawy każde pokolenie i wybrednych muzyków też ;). Polecam wszystkim zespół JACK! Asia.

Jestem osobą z branży weselnej i śmiało mogę stwierdzić, że zespół JACK jest najlepszym zespołem, który znam ( a trochę już się nasłuchałam ) Świetni ludzie, grający naprawdę dobrą muzykę. Wspaniałe głosy. Wciąż uśmiechnięci i zadowoleni ludzie!!! Nie robią długich przerw co jest niezwykle ważne. Świetny sprzęt, oświetlenie i podejście do klienta. Z czystym sercem i zamkniętymi oczyma wybrałabym właśnie Ich na swoje wesele. Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne granie :))) Z Wami praca jest tylko przyjemnością!!!! Kasia.

Zespół JACK jest naprawdę świetnym zespołem. Potrafią zabawić ludzi do białego rana. Jednym słowem wesele bez nich nie było by tym samym weselem (14.07.2012r.). Śmiało polecam!!!:)))))) Danusia i Grzegorz.

Byłem już na kilku weselach, ale najlepiej bawiłem się na własnym, a to zasługa zespołu JACK. Jeśli jeszcze nie jesteś zdecydowany jaki wybrać zespół to bez obaw możesz im zaufać. SERDECZNIE POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ Piotr!

Byłam już na dwóch weselach gdzie grali Państwo i REWELACJA. Najbardziej polecam zespół J A C K :) Ola.

Witamy serdecznie wszystkich osób poszukujących zespołu na własne wesele! Chcielibyśmy zakomunikować że jeżeli czytacie tą opinie to znaczy, że już znaleźliście idealny zespół. ONI SĄ WSPANIALI!!! Niedawno grali na naszym weselu (23.06.2012r.)i naprawdę jesteśmy mega zadowoleni...super wokale, organizacja, prowadzenie, wszystko na najwyższym poziomie. A nie będę już wspominać jak goście są zadowoleni...no rewelacja(do dziś ich chwalą) Także bez żadnych wątpliwości możemy śmiało polecić ten zespół i wszystkim którzy go wybrali życzyć wspaniałej zabawy. Pozdrawiamy jeszcze raz cały zespół JACK i szczerze dziękujemy Ewa i Daniel.

Z Wami świetna zabawa jest gwarantowana!!! To opina nie tylko nasza, ale również gości z wesela (02.06.2012): bloki muzyczne i przerwy w sam raz, repertuar dla każdego, organizacja wzorowa. Nic dodać nic ująć. JACK-DZIĘKUJEMY- Dzięki wam nasze wesele było i będzie niezapomniane :):) Ania i Sylwek.

Zespół JACK grał na naszym weselu które odbyło się 05.05.2012r. My i nasi goście byliśmy zachwyceni. Ich repertuar jest bardzo bogaty i świetnie wykonany. Dziękujemy zespołowi za świetną zabawę i serdecznie ich pozdrawiamy Justyna i Adam.

"Wesele Patrycji i Rafała - 29.10.2011 Legionowo Witamy :) Chwieliśmy bardzo serdecznie podziękować za tak wspaniałe poprowadzenie naszego wesela. Szczerze mówiąc brakuje nam słów by opisać jak bardzo jesteśmy zadowoleni...i nie tylko my. Goście byli zachwyceni Państwa zdolnościami muzycznymi i co chwilę ktoś do nas podchodził i wypytywał skąd wzięliśmy tak rewelacyjny zespół :). Wokal Gosi to miód dla uszu :). Oczywiście nie można zapomnieć też o śpiewie Panów ;) i o solówkach Pana Sławka ( mój Tata tańcząc ze mną przy zadedykowanym przez ze mnie utworze prosił, żebym tańczyła na około niego, żeby on tańcząc, mógł Pana non stop podziwiać :D ). Biesiadne przyśpiewki między zabawami tanecznymi to kolejny strzał w dziesiątkę...nie było osoby, która by nie zaczęła śpiewać z Jackiem i bujać się przy stole. Oczepiny poprowadzone z wyczuciem i z bardzo kulturalnymi zabawami. Jak większość ludzi twierdzi dobry zespół na weselu to 100% sukcesu udanego wesela. Państwa zespół sprawił, że wesele udało się nie tylko na 100 ale na 200%. Wszyscy rewelacyjnie się bawili. Szkoda nam było się z państwem żegnać...aż mi (Patrycji) się łezka zakręciła w oku... :). Dodam tylko, że w poniedziałek i przez kilka kolejnych dni, wszyscy chodzili i śpiewali..fajne wesele..cholera fajne wesele... :) a to dzięki Państwu i państwa profesjonalizmowi. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy :)
Będziemy wszystkim polecali Państwa zespół !
Dziękujemy :*
A teraz jedno zdanie do zastanawiających się nad wyborem zespołu..TAK TAK..TEN JEST NAJLEPSZY I NIE MA SIĘ NAD CZYM ZASTANAWIAĆ ;) NA PEWNO NIE BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ !!!
Pozdrawiamy Patrycja i Rafał"

"Wesele Marty i Jacka - 08.10.2011 Stanisławów II k. Legionowa Witamy serdecznie. Na wstępnie przepraszamy, że piszemy z takim opóźnieniem. W naszych podziękowaniach nie będziemy oryginalni :) Chcemy gorąco Państwu podziękować za cudowną oprawę muzyczną naszego wielkiego dnia. My i wszyscy nasi goście byliśmy pod olbrzymim wrażeniem Państwa profesjonalizmu!!! Wszyscy byli oczarowani :) Dziękujemy również za alternatywny utwór w podziękowaniu dla rodziców „To dzięki Wam”, który był miłą i trafioną niespodzianką dla wszystkich :) Grzechem byłoby nie wspomnieć o anielskim głosie Pani Małgosi! Trudno było powstrzymać łzy wzruszenia. Wybór orkiestry JACK był dla nas strzałem w 10. Przemiły kontakt i pełen profesjonalizm!!! Jeszcze raz w imieniu własnym, rodziców i wszystkich naszych gości pięknie DZIĘKUJEMY:)
Marta i Jacek Buczyńscy "

"Wesele Andżeliki i Tomka 24.09.2011 Zegrze
Bardzo chcielibyśmy podziękować z całego serca Państwu za wspaniałą i niezapomnianą oprawę naszego wesela, od przywitania na sali, aż po ostatnią piosenkę, wszystko było profesjonalne i zagrane tak, że goście tylko pytali nas „skąd Wy wzięliście taki zajebisty zespół?”. Bardzo chcielibyśmy podziękować za chwile wzruszenia, która dostarczyła nam pani Małgosia, bardzo dziękujemy. Za pierwszy taniec, gdzie przy Pani głosie tańczyło nam się lekko i przyjemnie, za specjalne dedykację , przy których mogliśmy poczuć się jak w bajce. Dziękujemy również za szalone oczepiny, było wesoło a śmiechom nie było końca ( szkoda tylko, że rodzinka nie liczy więcej dzieci i zwierzątek:) ). Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność spotkać się z Państwem na innym weselu, gdyż wielu znajomych brało namiar na Państwa zespół. Serdecznie dziękujemy za ten ważny dla Nas wieczór.
Pozdrawiamy Andżelika i Tomek"

"Wesele Marzeny i Marcina - 10.09.2011 Płońsk
Kochani!Bardzo trudno jest nam znaleźć słowa, które wyrażałyby naszą wdzięczność. Jesteście wspaniali! Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszej oprawy muzycznej naszego wesela. To był najwspanialszy dzień w naszym życiu i w dużej mierze jest to Wasza zasługa. Potrafiliście porwać do tańca nawet nasze ciocie z chorymi stawami, czy bolącą nogą:) Po prostu widać, że kochacie to, co robicie. Poprowadziliście całą imprezę w bardzo profesjonalny sposób, wszyscy goście byli pod ogromnym wrażeniem, co z resztą było widać na parkiecie do samego rana. Również nasi rodzice są Wam bardzo wdzięczni, naprawdę ciężko jest opisać w e-mailu naszą wdzięczność za to, co dla nas zrobiliście. Jeszcze bardzo długo będziemy wspominać Wasz wspaniały zespół i sympatycznego pana Jacka z przepięknym głosem (oczywiście pani Gosia i panowie też utrzymywali swoimi umiejętnościami bardzo wysoki poziom:)). Bez najmniejszego zastanowienia polecamy zespół JACK wszystkim młodym parom i nie tylko. Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś się zobaczymy, bo wielu gości prosiło o namiary na Wasz zespół:)
Pozdrawiamy gorąco i życzymy wszystkiego, co najlepsze.
Marzena i Marcin"

"Wesele Marty i Romka - 20.08.2011 Legionowo
Witam,Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę muzyczną naszego ślubu oraz wesela. Wybierając zespół na naszą uroczystość sugerowaliśmy się pozytywnymi opiniami innych ludzi. Teraz sami możemy polecić zespół JACK innym parom. Dzień naszego ślubu był jednym z najważniejszych i najpiękniejszych chwil w naszym życiu, jest to zasługą również Państwa zespołu. Od samego początku wprowadzali Państwo super atmosferę, muzyka była rewelacyjnie dobrana. Głos Pani Małgosi zachwycał, a jednocześnie wywoływał uśmiech na twarzach gości. Gitarowa solówka Mateusza była wisienką na torcie. Jesteśmy również bardzo zadowoleni z nowego męskiego głosu, który miło nas zaskoczył. Chcieliśmy również serdecznie podziękować Panu Sławkowi i Jackowi za wspaniałe wykonanie piosenek na naszym weselu. Pana obecność i zaangażowanie bardzo wiele dla nas znaczyła. Oprócz wspaniałej muzyki podczas uroczystości weselnej jaką zapewnił nam zespół JACK, chcielibyśmy również podziękować za wspaniałą biesiadę z dwoma akordeonami. Były niezwykle wzruszające momenty. Bardzo serdecznie dziękujemy. Z całą odpowiedzialnością będziemy polecać zespół JACK innym zakochanym parom.
Serdecznie pozdrawiamy,
Marta i Romek Perzynowscy"


"Wesele Aleksandry i Łukasza - 28.05.2011 Błonie
Witamy serdecznie,
Dziękujemy serdecznie z Mężem :) i naszymi Gośćmi za wspaniałą oprawę muzyczną i poprowadzenie naszego wesela 28.05.2011r w Błoniu. Choć wcześniej nie znaliśmy Państwa Zespołu to jednak zaryzykowaliśmy. I wcale tego nie żałujemy!!!! Kontakt z Panią Małgosią jest świetny!!! Od razu dało się wyczuć profesjonalne podejście do tematu. Pani Gosia i Pan Jacek byli otwarci na wszelkie nasze propozycje:) :):) Państwo Dudek podsunęli również nam ciekawe propozycje, które spodobały się bardzo naszym gościom!!! Pani Małgosiu - OGROMNE podziękowania za zaśpiewanie! Odnośnie wesela - świetny repertuar, dobrze ułożony i dopasowany w 100% pod naszych gości. Rewelacyjne prowadzenie i śpiewanie. Bardzo dziękujemy w imieniu naszych młodszych i starszych gości . Co piosenka to jakiś przebój i fajnie to było połączone bo były np. młodzieżowe przeboje a za chwilę np. pociąg przy poleczce a potem jakiś przebój biesiadny. Dowodem świetnej zabawy jest nasza Babcia, która szalała jak za dawnych czasów młodości do samego rana :):) Uważamy, że bez tego Zespołu muzycznego wesele nie byłoby takie wspaniałe!!!!!! Z czystym sumieniem polecamy Zespół JACK. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości nie powinien. Jesteśmy BARDZO, ale to BARDZO ZADOWOLENI z wyboru Zespołu JACK!!!!
Pozdrawiamy serdecznie,
Aleksandra i Łukasz "

"Wesele Pauliny i Pawła - 30.04.2011 Nowy Dwór Mazowiecki
Trochę późno, ale zawsze.. Przesyłamy Państwu podziękowania. Będzie nam b.miło jeżeli znajdą się na stronie zespołu. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za świetną oprawę:) Było super i przeszliście nasze najśmielsze oczekiwania. Pozdrawiamy, Paulina i Paweł Moi Drodzy, Powodzenie i świetna zabawa podczas wesela w głównej mierze zależy od oprawy muzycznej. Zespół JACK, przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Spisał się wyśmienicie - pełen profesjonalizm, fantastyczna oprawa muzyczna, b.miły kontakt. Chwile, które przeżyliśmy dzięki Wam na długo pozostaną w naszej pamięci. Chcielibyśmy Wam serdecznie podziękować w imieniu swoim oraz rodziców za zaangażowanie i ogromny wkład, który włożyliście w powodzenie tak ważnego dla nas dnia.
Pozdrawiamy,
Paulina i Paweł"

"Super Kapela grała na naszej studniówce. Profesjonalny gust muzyczny. Profesjonalne nagłośnienie i niesamowite efekty światła, które posiadacie, sprawiło, że nigdy nie zapomnimy naszej studniówki. Maturzyści z LO w Warszawie
W-wa 12.02.2011r"

Drogi Zespole!
Dziękujemy bardzo serdecznie za oprawę muzyczna naszego wesela! Byliście rewelacyjni! Znakomicie się bawiliśmy i Wy jesteście w dużej mierze tego zasługa! Zespól bardzo profesjonalny i niesamowicie sympatyczny. Z klasa i na najlepszym poziomie poprowadziliście zabawę. Gosi - ma Pani przepiękny głos i cudownie zaśpiewała Pani każdy utwór z repertuaru! Panie Mateuszu - ogromne uznanie za koncert gitarowy i fantastyczny gust muzyczny!:-) Nasi goście i my byliśmy milo zaskoczeni i zachwyceni Pana gra - to był bardzo sympatyczny dodatek 'nieweselnych' otworów na zakończenie i tak już świetnej imprezy! Bardzo dziękujemy! Jesteśmy pod wrażeniem. Z cala pewnością polecamy JACK!!! Warto i na pewno nikt się nie zawiedzie, a impreza będzie gwarantowana!
Pozdrawiamy serdecznie cały Zespól,
Kasia i Andrzej Dereszko, BROK 08.01.2011r."

"....FAJNA KAPELA, CHOLERA FAJNA KAPELA, FAJNA KAPELA, CHOLERA FAJNA KAPELA!....'

"Wesele Madzi i Michała 16.10.2010
Witamy serdecznie;) Chcielibyśmy skorzystać z okazji i podziękować zespołowi JACK za wspaniale poprowadzone wesele 16 października 2010. Pani Gosi za wspaniały wokal. Panu Mateuszowi chcemy podziękować za wspaniałą grę na gitarze..... a pan Jacek.... pan Sławek wspaniale gra na klawiszach i akordeonie a do tego ten głos.... Wszyscy goście ogromnie chwalili zespół.... kilka osób zapowiedziało że znaleźli wymarzony zespół na swoje wesele i teraz dopiero wiedzą jak powinien wyglądać idealny zespół na ich imprezie. A panna młoda zapamięta ten dzień jako najlepszą imprezę urodzinową.... Dziękujemy bardzo i czekamy na kolejną zabawę poprowadzoną przez zespół JACK tym razem u naszych przyjaciół;)))
Magda i Michał Szulkowscy "


"Wesele Anny i Dariusza 26.09.2010 Warszawa Serdecznie dziękujemy za piękną oprawę naszej Uroczystości Ślubnej. Jesteśmy wdzięczni za wspaniałe wykonanie podziękowania dla rodziców, które zachwyciło wszystkich obecnych , a nam - młodej parze zapadło głęboko w serce. Przyjęcie weselne było niezapomniane! Wszyscy świetnie się bawiliśmy. Jesteśmy Państwu bardzo wdzięczni i na pewno będziemy polecać znajomym Państwa Zespół!
Pozdrawiamy. Anna i Dariusz Jóźwiak. "

"Wesele Pauliny i Pawła - 07.08.2010 - Płońsk Witamy, Chcieliśmy jeszcze raz bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę najważniejszej uroczystości w naszym życiu, czyli naszego ślubu i wesela. Wspominając gitarowe solówki Mateusza i grę na trąbce (specjalna dedykacja od zespołu JACK: utwór "Moi kochani rodzice" do dziś przechodzą nam ciarki po plecach … Przez przypadek znaleźliśmy Was podczas internetowych poszukiwań zespołu na tak ważną imprezę i ten przypadek był właśnie strzałem w dziesiątkę. Jesteśmy dumni ,że to właśnie na naszej uroczystości zagraliście w Płońsku. Będziemy Was zawsze mile wspominać i oczywiście wszystkim polecać, bo tak profesjonalnej oprawy wesela w życiu nie słyszeliśmy !!! Jesteśmy z Waszego występu bardzo zadowoleni i sądząc po zabawie do białego rana , nasi goście również… Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie !!!
PS. Do zobaczenia :)
Paulina i Paweł Kapka "

"Wesele Pani Anety i Pana Rafała - 10.07.2010 - Legionowo
Witam, w imieniu męża i swoim pragnę zespołowi JACK serdecznie podziękować za pełny profesjonalizm i wspaniałą zabawę jaką dostarczyliście podczas naszego wesela oraz za piękne wykonanie wszystkich piosenek. Jeszcze nigdy się tak dobrze nie bawiłam jak na własnym weselu, a to Wasza zasługa. Goście byli zachwyceni, ponieważ każdy mógł znaleźć tam coś dla siebie. Jeszcze raz dziękujemy i życzymy dalszych sukcesów zawodowych.
Aneta i Rafał "

"Wesele Ani i Kamila - 26.06.2010 Było to 26.06.2010r.,wspólnie z zespołem JACK przeżyliśmy ten wspaniały dzień. Oj działo się... wieczór i noc spędzona na fantastycznej zabawie. Niewiarygodnie dobrze prowadzona impreza przez Zespół. Dziękujemy Małgosi, która zauroczyła Wszystkich swoim głosem i spojrzeniem. Dziękujemy także Jackowi za świetną grę na gitarze i śpiew oraz Mateuszowi i Sławkowi … ciarki przechodzą na samo wspomnienie, a do tego ten głos i wspaniała gra na akordeonie. Wszyscy goście fantastycznie się bawili, jak nie na parkiecie od pierwszego utworu do ostatniego, to za stołami śpiewając i tańcząc. Mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze, ogromnie sobie tego życzymy i jeszcze raz dziękujemy. "

"Wesele Oli i Łukasza - 05.06.2010 - Płock
Na wstępie tych oto skromnych podziękowań chcielibyśmy zaznaczyć, że nie jesteśmy w stanie ubrać w słowa tego jak jesteśmy Wam wdzięczni za pełny profesjonalizm, i tak niesamowitą zabawę. Wszyscy goście są pod niesamowitym wrażeniem Waszych głosów, repertuaru-tak elastycznego i tego jak pozytywna energia z Was bije. Gdyby nie Wy, tak dla Nas ważny dzień nie byłby tak idealny i wspaniały. Za cały ten wieczór, za oprawę muzyczną, za miły kontakt i cierpliwość serdecznie dziękujemy! Jesteśmy wzruszeni wspominając ten wieczór. Z pewnością jesteśmy jednymi z milionów par młodych, które w kilku słowach próbują Wam podziękować ale wierzcie my nie jesteśmy w stanie wyrazić tego co czujemy ...DZIĘKUJEMY!!! Zespole JACK "CHYLIMY CZOŁA" BO TAKICH LUDZI SPOTYKA SIĘ TYLKO RAZ NA MILION ... Jeszcze raz naszym skromnym zdaniem...DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!
Ola i Łukasz, Płock 05.06.2010 "

"Wesele Agaty i Damiana - 21.05.2010r. - Stalowa Wola
Witamy!! Jeszcze raz chcielibyśmy podziękować za niesamowitą oprawę muzyczną naszego wesela. Goście byli pod wielkim wrażeniem głosu Małgosi.... Nie łatwo było się pożegnać...serdeczne pozdrowionka dla pana z akordeonem:))...Zdecydowanie zespół JACK jest godny polecenia na taką uroczystość... nie ma lepszego!!!!:)) Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję ze spotkamy się na niejednym weselu:)
Pozdrawiamy serdecznie, Aga i Damian "

"Wesele Pani Sylwii i Pana Piotra ;) - 19.02.2011 Ząbki
Witamy gorąco wspaniały zespół JACK!!! Chcielibyśmy raz jeszcze podziękować Państwu z całego serca za wyśmienitą zabawę oraz przesympatyczną i niepowtarzalną atmosferę. Dzięki Wam nasze wesele było cudowne, było tak jak sobie wymarzyliśmy. Ten dzień 19.02.2011r., był najpiękniejszym dniem w naszym życiu. Wszyscy goście bawili się fantastycznie, każdy był zachwycony przepięknym i zjawiskowym głosem Pani Małgorzaty, świetną grą na gitarze Pana Mateusza, wspaniałą grą na klawiszach i akordeonie oraz wyjątkowym głosem Pana Sławka. Każdy był pod niesamowitym wrażeniem repertuaru-tak elastycznego i tego jak pozytywna energia z Was biła. Pisząc to słuchamy Waszego demo i wspominamy jak się niesamowicie bawiliśmy!!! Gdyby nie Wy, tak dla Nas ważny dzień nie byłby tak idealny i wspaniały. Dziękujemy Wam Kochani za wszystko, za pełny profesjonalizm i tą wspaniałą zabawę jaką dostarczyliście podczas naszej uroczystości, ogromnie cieszymy się, że to właśnie Wy byliście z nami w tak wyjątkowym dla Nas dniu. Jesteśmy dumni, że tak rewelacyjna orkiestra grała na naszym weselu. Mieliśmy najlepszy zespół na świecie ..... zawsze będziemy tak mówić każdemu. Zasługujecie na obsypywanie Was komplementami jesteście super! "Extra orkiestra", "Najlepszy zespół", "Świetnie się bawiliśmy", "Takiego zespołu jeszcze nie widzieliśmy" te i wiele innych odpowiedzi do tej pory padają z ust naszych znajomych i rodziny, którzy wspominają nasze wesele :-) Zachwyciliście wszystkich, umiejętnościami i pasją z jaką gracie. Takich ludzi jak WY spotyka się tylko raz na milion. Na pewno będziemy polecać Was każdemu !!! Pozdrawiamy cały zespół JACK i mamy nadzieję, że się jeszcze spotkamy :-)
Jeszcze raz DZIĘKUJEMY !!!
Sylwia i Piotr :-) "

Fajna orkiestra, cholera fajna orkiestra...:) Dziękujemy!!! 29.01.2011r."

"Wesele Gosi i Arka - 9.10.2010 Biłgoraj
Serdecznie witamy!!!! Chcieliśmy Państwu podziękować za wspaniałą zabawę na naszym weselu. Zespół JACK stworzył świetny klimat zarówno w domu jak i podczas zabawy do białego rana!! Gorąco polecamy ten zespół każdemu kto pragnie, aby jego ślub i wesele utkwiły głęboko w pamięci im samym i wszystkim gościom.

"Wesele Dagmary i Łukasza - 16.01.2011 Warszawa
Kochani! Jesteśmy niezmiernie wdzięczni i szczęśliwi, że to właśnie Wy graliście na naszym przyjęciu weselnym. Zarówno my jak i goście byliśmy urzeczeni Waszym talentem i profesjonalizmem. Różnorodnym i szerokim repertuarem zachwyciliście naszych bliskich. Dzięki Wam nasza uroczystość nabrała odświętnego i wyjątkowego charakteru za co stokrotne dzięki!!! "

"Wesele Dagmary i Łukasza - 15.01.2011 Warszawa
Kochani! Jesteśmy niezmiernie wdzięczni i szczęśliwi, że to właśnie Wy graliście na naszym przyjęciu weselnym. Zarówno my jak i goście byliśmy urzeczeni Waszym talentem i profesjonalizmem. Różnorodnym i szerokim repertuarem zachwyciliście naszych bliskich. Dzięki Wam nasza uroczystość nabrała odświętnego i wyjątkowego charakteru za co stokrotne dzięki!!! "

"Witam, 3 października 2009 graliście Państwo na naszym weselu w Warszawie.
Chcielibyśmy bardzo podziękować zespołowi Jack za tak fajną imprezę, za przeprowadzenie nas przez całą noc no i oczywiście za towarzyszenie nam w tak ważnym dniu! Wszyscy goście chwalili rodzaj muzyki oraz sposób jej wykonania, nie miej jednak zachwyceni byli oczepinami. Gorąco polecamy ten zespół wszystkim, ktorzy pragną w miły sposób spędzić ważne chwile w swoim życiu!
Pozdrawiamy,
Paulina i Daniel Grochowalscy wraz z Rodzicami "

"Byłem na weselu mojej siostry, gdzie grał zespól Jack. Dwa tygodnie później grał u nas. Nie sądziłem, że chłopaki i wokalistka tak przykładają się do grania. Dobrali zupełnie inny repertuar niż u mojej siostry. Gosia super śpiewa. Moim zdaniem piosenki Dody śpiewa lepiej od niej. Sławek świetnie bawi gości biesiadą za stołami. Mają dużo fajnych zabaw oczepinowych w których można zawsze wybrać coś dobrego dla siebie. Mnie i mojej żonie najbardziej podobał się konkurs z nartami indiańskimi. Zespól, który nie pije alkoholu.
Polecam Klaudia i Daniel 01.08.2009r."

"Zespół JACK polecili nam nasi znajomi. Nie słyszeliśmy ich wcześniej ani nie byliśmy na żadnym weselu, gdzie grali. Przyznam się szczerze trochę się obawialiśmy. Jednak nasze obawy zespół Jack szybko rozwiał.To jak zagrali i bawili gości na naszym weselu przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Nigdy się tak nie zbawiła nasz rodzina i znajomi. Duże wrażenie zrobiła na nas gra na trąbce. Zupełnie coś innego. Chłopaki tak rozruszali za stołami wujka Zenka i ciocię Basię, że do dzisiaj wspominają wodzireja i wesele a wujkowi oraz cioci ciężko dogodzić i ruszyć ich do tańca. Serdecznie polecamy!
Ania i Radek 04.07.2009r Warszawa"

"Gracie super. Świetnie bawicie gości za stołami. Naprawdę kapela godna polecenia. Będziemy was polecać naszym znajomym. Na pewno to nie nasze ostatnie spotkanie. 27.06.2009 Kasia i Mateusz."

"Dnia 24 października 2009 roku zespół Jack grał na weselu mojej córki. Repertuar zespołu obejmował różnorodne utwory polskie i zagraniczne, hity lat 70 i 80 a także najnowsze przeboje. Szeroka i zróżnicowana muzyka sprawiła, że zespół zaspokoił nawet najbardziej wyszukane gusta gości. Poza wspaniała oprawą muzyczna zespół Jack zadbał o niezwykle ciekawe i pełne humoru konkursy i zabawy. Nie mam żadnych wątpliwości, że muzyka na weselu była godna uroczystości i pozostanie niezapomnianym i miłym wspomnieniem przeżytych chwil. Zespól Jack to gwarancja wspaniałej zabawy a muzyka przez nich grana rządzi i porywa wszystkich do zabawy!
Katarzyna A."

"Szukałem, szukałem i znalazłem. Bardzo dobry zespół, nie leniuchuje tylko pracuje i to jeszcze jak. Grają bardzo fajnie, prawie wszystko o co poprosiliśmy, wyważone - nie za długie oczepiny, nikt nie zdążył się nimi znudzić, niemal brak przerw, dobre nagłośnienie, aha i super zabawa przy stołach - i jeszcze efekty: lasery, dymy i bąbelki.
Rafał i Aga, październik 2008 - chcesz zadać mi pytanie napisz rafald@hapay.pl "

"Ludzie, polecamy super kapela!!!! Ubawiliśmy się jak nigdy. Dobra kuchnia i muzyka to najważniejsze rzeczy na weselu, nam dopisało i jedno, i drugie. Dzięki JACK!
Anna i Kacper Tymoniuk"

"Dziękujemy zespołowi Jack za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Polecamy ten zespól wszystkim, którzy chcą mieć cudowne wspomnienia z przyjęcia. Nasi goście i my bawiliśmy się do upadłego - nie chciało się kończyć. Grali najnowsze przeboje i sprawdzone, stare hity, pięknie brzmiały utwory z udziałem trąbki. Brawo dla Mateusza! Dla Małgosi brawo za piękny głos, dla Jacka za super kontakt z gośćmi, dla Sławka za grę na akordeonie!
Monika i Paweł, 17 sierpnia 2008 r."

"Zespół Jack rozbawił naszych gości tak, jak o tym marzyliśmy! Szukając zespołu na wesele myśleliśmy nie tylko o muzykach, którzy potrafią ładnie grać i śpiewać, ale takich którzy nawiążą kontakt z gośćmi. Trafiliśmy w dziesiątkę! Ta noc to istne szaleństwo! Zespół nie robił prawie w ogóle przerw, non stop grali prawdziwe hity, super bawili gości przy stołach. Efekt zapewniały też profesjonalne lasery i dymnica. Ten zespół ma tylko jedną wadę - przy nim ta noc mija zbyt szybko! Godny polecenia! Ewa i Karol, 6 września 2008 r."